Paragon Website

Page 1/2
| 2

By spl

Paragon (1463)

spl's picture

27-12-2005, 18:22

Hi!

What happened to Paragon (http://www.paragonmsx.com/)? They opened some months ago his domain but there hasn't been more news about them.

Yours,

Login or register to post comments

By Whizzy

Master (198)

Whizzy's picture

27-12-2005, 20:24

Hi,

It's still under (heavy) development, and we both (Leon and me) still have plans with it, but as so many other developers we are experiencing the live of being married , have a house, do you work, play a game and develop some MSX stuff.

The last thing is then usually update the site and do some heavy coding but then the day is already over and time also.

But, i'm currently working to get the site up and running again, right as we speak. And then maybe you'll get a glimpse of what our next idea's will be.

Regards,
Antal

By spl

Paragon (1463)

spl's picture

27-12-2005, 20:49

Hey, thanks for your answer Smile

By mars2000you

Enlighted (5559)

mars2000you's picture

29-12-2005, 14:22

I'm very curious to see the real opening of this site ....

By Whizzy

Master (198)

Whizzy's picture

09-02-2006, 09:29

Come back in 4 days......

http://paragonmsx.com

cya

By Whizzy

Master (198)

Whizzy's picture

11-02-2006, 16:41

Ok guys !

Have fun, it is online and running ! See you there !

By [D-Tail]

Ascended (8234)

[D-Tail]'s picture

11-02-2006, 17:49

wow. looks professional ^_^

By Edwin

Paragon (1182)

Edwin's picture

11-02-2006, 22:47

/me adds four days to Februari 9 ....

/me adds tries it again.

Hmmmm, I must have forgotten how to count! Wink

By spl

Paragon (1463)

spl's picture

12-02-2006, 05:08

Looks very well Big smile

By Whizzy

Master (198)

Whizzy's picture

12-02-2006, 16:41

/me adds four days to Februari 9 ....

/me adds tries it again.

Hmmmm, I must have forgotten how to count! Wink

me too.. but the sooner the better we thought...

By SLotman

Paragon (1217)

SLotman's picture

12-02-2006, 17:02

Is the site IE only? When I click on the menu links using firefox 1.5, all I get is a white page... on IE works fine.

Page 1/2
| 2