DenYoNet received

Page 4/10
1 | 2 | 3 | | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

By Hydlide

Master (171)

Hydlide's picture

22-07-2011, 18:35

woops, should have posted it here.
Mine arrived today:
f.cl.ly/items/2w2C190V0c1x003z0D1k/11%20-%201.jpg

/me happy :-)

By hap

Paragon (2036)

hap's picture

22-07-2011, 18:51

i want the one that shoots red lasers from the leds =/

By edoz

Prophet (2314)

edoz's picture

22-07-2011, 19:51

You mean the fiber one Wink

By W76NearDark

Paladin (684)

W76NearDark's picture

22-07-2011, 22:55

Now testing SMDneardark's Denyonet (mine still didn't arrive...) and we wonder how to get the speed above the 1,2KB/s with the hget tool... Even my own Obsonet is faster Tongue

By Sd-Snatcher

Hero (582)

Sd-Snatcher's picture

22-07-2011, 23:01

Wich firmware?

By W76NearDark

Paladin (684)

W76NearDark's picture

22-07-2011, 23:10

tcp/unapi 0.5

By mais1976

Master (170)

mais1976's picture

24-07-2011, 02:03

Yes! Today I went to the post office to get my DenYoNet Big smile

farm7.static.flickr.com/6144/5968034819_937e284ab4_m.jpg

By mais1976

Master (170)

mais1976's picture

24-07-2011, 02:10

Hmmm. The DHCP client is enabled by default, but according to 'tcpip s' i don't get an IP adres.

I'm using the same cable with my laptop now using DHCP, so that is not the problem.

TCP/IP UNAPI control program 1.0
By Konamiman, 5/2010

Implementation name: DenYoNet v0.5

Local IP address: 0.0.0.0
Subnet mask: 0.0.0.0
Default gateway address: 0.0.0.0
Primary DNS server address: 0.0.0.0
Secondary DNS server address: 0.0.0.0

Addresses configured for automatic retrieval: All

TTL for outgoing datagrams: 64
ToS for outgoing datagrams: 0
Reply incoming PING requests: YES
Network state: OPEN

By edoz

Prophet (2314)

edoz's picture

24-07-2011, 10:12

if you type:
tcpip.com ip a3

Is that working ? witch rom you are using ?

By edoz

Prophet (2314)

edoz's picture

24-07-2011, 13:11

Is your laptop or your calble a 1000 mbit connection? or is it auto ? I don't know what is supported on the DenYoNet. Over here i have no problems with DHCP.
Are you sure you are not using ip 6 on your network ? (to be sure Wink)

Page 4/10
1 | 2 | 3 | | 5 | 6 | 7 | 8 | 9