openMSX about to release: testing help wanted!

Page 3/7
1 | 2 | | 4 | 5 | 6 | 7

By Sandor

Rookie (23)

Sandor's picture

28-10-2014, 15:43

Ok manuel,

Sorry for being ignorant.
accuracy setting changed from "screen" to "line"

Zanac-ex looks ok now.

"Anma the source of power" in MSX2 mode looks ok.
Only when i start the demo in Panasonic F1-1AGT mode the screen stays black after the introduction text.

By Sandor

Rookie (23)

Sandor's picture

28-10-2014, 18:50

additional to my last post.
In bluemsx the demo "Anma the source of power" resets in turbo-r modus.
So this has nothing to do with openmsx

By mars2000you

Enlighted (5984)

mars2000you's picture

28-10-2014, 19:06

Sandor wrote:

additional to my last post.
In bluemsx the demo "Anma the source of power" resets in turbo-r modus.
So this has nothing to do with openmsx

I can't reproduce the problem. Which version of blueMSX do you use ?

By Sandor

Rookie (23)

Sandor's picture

28-10-2014, 19:10

I use version of bluemsx 2.8.2
and the anma demo from BCF diskstation 6

By mars2000you

Enlighted (5984)

mars2000you's picture

28-10-2014, 19:16

Use a 'stand alone' version of the demo :

http://www.passionmsx.org/modules/mydownloads/singlefile.php...

BCF disks were not conceived for turboR.

By Sandor

Rookie (23)

Sandor's picture

28-10-2014, 19:26

Very strange i downloaded the "stand alone" version from passionmsx,
It also resets after loading in bluemsx

By mars2000you

Enlighted (5984)

mars2000you's picture

28-10-2014, 19:27

It works on my system. So, I don't understand.

By Sandor

Rookie (23)

Sandor's picture

28-10-2014, 19:42

i did a reinstall of bluemsx!
Problem solved.

By mars2000you

Enlighted (5984)

mars2000you's picture

28-10-2014, 19:47

Good news ! Smile

By Manuel

Ascended (18146)

Manuel's picture

28-10-2014, 22:39

Sandor wrote:

accuracy setting changed from "screen" to "line"

Better keep it on the default 'pixel', unless you have an extremely slow system you run openMSX on.

Quote:

Only when i start the demo in Panasonic F1-1AGT mode the screen stays black after the introduction text.

Strange, it works fine here. I ran the demo from Anma's Amusement Disk.
When I run it from BCF Disk Station 6, the screen remains black after the first part of the title screen, indeed. I guess it also happens on a real GT (haven't tested). (As mars also suggested.)

Page 3/7
1 | 2 | | 4 | 5 | 6 | 7