nowind interface issues

By GhostwriterP

Hero (626)

GhostwriterP's picture

20-08-2021, 19:58

Today I tried to get the nowind interface up and running on my new computer and it is not working Sad
I could flash the nowind.rom for updating the firmware to version 4.3 without problems. But when put in a disk image it does not work. I already tried and installed the latest FTD2XX.dll as per readme.txt, did not help either.
Anyone else experienced the same problems and knows how to solve this?

Login or register to post comments

By Manuel

Ascended (18237)

Manuel's picture

20-08-2021, 22:25

It works fine on my Linux box, last time I tried. But that's not really helpful for you....

By NYYRIKKI

Enlighted (5889)

NYYRIKKI's picture

20-08-2021, 22:44

I must say I've had similar issues... On one HW everything works great, but when I changed laptop and copied all the same files there I started to get all kinds of fatal loading errors... I then switched back to laptop that previously worked, so unfortunately I'm well aware that this will not get you much further.

By GhostwriterP

Hero (626)

GhostwriterP's picture

21-08-2021, 17:28

Using another computer (strangely enough using the same drivers!) seems to do the trick...
So at least the nowind interface is not broken. Still it would be nice if there is another solution.

By Manuel

Ascended (18237)

Manuel's picture

22-08-2021, 00:26

User rights issues?

By GhostwriterP

Hero (626)

GhostwriterP's picture

22-08-2021, 11:09

like check the "run as administrator" check box?
Guess it is worth a shot when I try next time, because I just boxed everything up again.